تازه های بیو مواد، چاپ سه بعدی تیروئید ،ریه مصنوعی تولید کننده سوخت پاک

ساخت وبلاگ

غده تیروئید در فضا چاپ شد!
روسیه برای نخستین بار بافت زنده ای را در فضا چاپ کرد. «اولگ کاننکو» محقق و فضانورد روس با استفاده از یک پرینتر زیستی، بافت غضروف انسانی و غده تیروئید یک جانور جونده را در ایستگاه فضایی بین المللی پرینت کرد.
هدف از این آزمایش بررسی تاثیرات میکرو گرانش زمین روی رشد بافت و ارگان های زنده با چشم اندازی از گسترش سفر انسان به فضا در آینده است.
این آزمایش قرار بود در اکتبر ۲۰۱۸ میلادی انجام شود اما فضاپیمای سایوز MS-۱۰ حامل «الکسی اوچینین»  و پرینتر زیستی به دلیل اختلال فنی به زمین بازگشت و ماموریت لغو شد.
شرکت INVITRO این پرینتر سه بعدی را ساخته است.
اوچینین و «نیک هاگو» به سلامتی در زمین فرود آمدند اما پرینتر دچار آسیب جدی شده بود. به همین دلیل یک نسخه اضافی از آن به سرعت آماده شد و خدمه جدید از جمله کاننکو برای استفاده از آن آموزش دیدند. یک موشک سایوز دوباره در سوم دسامبر به ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شد و مدت کوتاهی پس از آن آزمایش های پرینت زیستی آغاز شد.
به هرحال مواد زیستی پرینت شده همراه یک کپسول MS-۰۹ در تاریخ ۲۰ دسامبر به زمین باز گشتند.
به گفته سازمان فضایی روسیه نتایج این آزمایش در ژانویه ۲۰۱۹ اعلام می شود.

http://s9.picofile.com/file/8347563400/9710_59t1016.jpg
 ساخت ریه مصنوعی برای تبدیل آب به سوخت پاک

محققان دانشگاه «استنفورد» ریه‌ای مصنوعی ساختند که آب را به سوخت پاک تبدیل می‌کند.
اگر آب وارد ریه‌های شما شود، ریه‌هایتان آسیب می‌بیند اما زمانی که آب وارد ریه ساخته شده توسط محققان دانشگاه «استنفورد»، شود منجر به سوخت هیدروژنی می‌شود.
براساس گزارش «ساینس دیلی»، سوخت هیدروژنی یک منبع پاکی از انرژی است که می‌تواند برای تامین نیروی ماشین تا گوشی‌های تلفن مورد استفاده قرار گیرد.
اگرچه این نخستین وسیله‌ برای تولید سوخت هیدروژنی نیست اما طراحی منحصربفرد آن می‌تواند گام بلندی در مسیر تولید سوخت هیدروژنی باشد.
زمانی که هوا وارد ریه انسان می‌شود از یک غشای نازک عبور می‌کند. این غشا اکسیژن را از هوا استخراج و به جریان خون منتقل می‌کند. این ساختار منحصربفرد تبادل گاز را بسیار موثرتر می‌سازد.
گفتنی است؛ هیدروژن به تنهایی در طبیعت وجود ندارد و تنها با جداسازی آب به دست می‌آید.
محققان کیسه‌ای را از یک لایه ضخیم ساختند که بخش بیرونی آن با منافذ کوچک ضد آب پوشیده شده و بخش داخلی آن را نانوذرات‌های طلا و پلاتین می‌پوشانند.
با قرار دادن کیسه در آب و اعمال ولتاژ به آن، محققان قادرتند تا دستگاه را وادار به تولید انرژی با 32 درصد بهره‌وری بیشتر کنند.
http://s9.picofile.com/file/8347563442/9710_59t936_jpg.png

متالورژی دیتا metallurgydata...
ما را در سایت متالورژی دیتا metallurgydata دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : metallurgydataa بازدید : 226 تاريخ : چهارشنبه 19 دی 1397 ساعت: 19:23